Meniuri ornamentale

IMPRESIOMNAZĂ MUSAFIRII

Meniuri ornamentale

Aranja atent masele de sărbătoare cu ornamente foto în locul meniurilor de masa, astfel încât toată lumea să aibă un motiv serios pentru ași amintiți de aceea noapte.

RERECHE PERFECTĂ

Cadouri perfecte "Holly Jolly"

Acest cadou atent este o modalitate ușoară de a vă impresiona oaspeții de Craciun. Pur şi simplu împerechează vinul lor preferat saușampania preferată cu un ornament foto personalizat pe care-l vei așeza pe eticheta lor.

Cadouri perfecte "Holly Jolly"
Carnețele Flip

MAI MULT DECÂT UN MAIL

Carnețele Flip

Creați un mic carnețel flip vesel cu doar un singur personaj în diferite ipostaze fără a fi prea aglomerat. Lasă-l pe masa ta de cafea, astfel încât oaspeții să le poată naviga și bucura.

INSTINCT FESTIV

Coroniță cu fotografie

Agățați o coroană, de bricolaj, unică, care să reflecte bucuria ta sau un amestec de imagini. Sfat: Când sărbătorile s-au terminat, mutați atundeva aceste imagini, pentru decor, decor ce vă va plăcea tot anul.

Coroniță cu fotografie
Ornamente imprimate

CADOURI PREFERATE DE COPII

Ornamente imprimate

Țineți întreaga familie implicată în acest lucru Proiect festiv care durează doar câteva minute până se realizează. Pur și simplu tăiați fotografiile clasice ce se încadrează în forme de prăjituri cu temă de Crăciun, le lipiți împreună și agățați cu un snur.

24 ZILE DE DISTRACȚIE

Dezvăluie o nouă surpriză în fiecare zi, începând cu Decembrie, cu un calendar special cu numărătoare inversă. Truc clasic, 24 de imagini pentru diecare zi, ce rămân momentele favorite pentru întregul an.

24 ZILE DE DISTRACȚIE
Cani memorabile

INIME ÎNCĂLZITE

Cani memorabile

Umpleți o cană foto cu toate lucrurile destinatarul dvs.vei face un cadou cu adevărat unic. Își or amintiți de surpriza ta de fiecare dată când ajung la o ceașcă de cafea.

ÎNRĂMĂRI FAVORITE

Galeria de pe perete

Construește o galerie în camera ta cu momente ce te-au impresionat în tot anul, omentele care ți-au făcut anul minunat.

Galeria de pe perete
Des étiquettes cadeaux personnalisées pour chacun

PERSONALIZEAZĂ CADOURILE

Cartonașe foto

Adăugați fotografii la cadourile dvs. de sărbători. Pe spate pentru o atingere suplimentară specială adăugați mesaje de bucurie și recunoștință scrisă de mână.